Plaatwerk lasersnijden

Wanneer je aluminium platen of ander plaatwerk wilt laten lasersnijden, dan is het aan te raden dit door André van Beynum te laten doen. Wij zijn gespecialiseerd in het lasersnijden van platen die gemaakt zijn van diverse soorten metaal. Onze geavanceerde machines kunnen plaatdiktes van maximaal 20 millimeter aan, afhankelijk van de metaalsoort. Aluminium kan tot  10 millimeter worden gesneden, rvs tot 15 millimeter en staal tot wel 20 millimeter.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Voorkom vertraging door plaatwerk op een efficiënte manier te laten lasersnijden

Wanneer er een machineonderdeel kapot is, levert dit vertraging op. Wanneer er voor het vervangen van dit onderdeel plaatwerk nodig is, gaan wij snel voor je aan de slag om het plaatwerk zo snel mogelijk af te krijgen. Zo kun je zonder grote vertragingen door met je werkzaamheden. Want wij begrijpen dat vertragingen funest zijn voor je bedrijf.

 

De juiste afwerking van uw plaatwerk

Nadat je plaatwerk is gesneden, zorgen wij uiteraard ook voor een nette afwerking van jouw aluminium, rvs of stalen platen. Zo kan het plaatwerk gekant worden, zodat de plaat nette afgewerkte randen heeft. Ook andere bewerkingen, zoals assemblerenlassen en verzinken behoren tot de mogelijkheden. Bij het lasersnijden en bewerken van plaatwerk, leveren wij altijd maatwerk.

Neem direct contact met ons op

Is er een onderdeel van een van je machines defect? Neem direct contact met ons op, dan zorgen wij voor een snelle en vakkundige afhandeling. Je bereikt ons via het telefoonnummer 0488-41 31 41 of via ons e-mailadres info@andrevanbeynum.nl.

 

Aanbevolen pagina’s

Buigen metaal | Rvs bewerken | Lasersnijden online

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking