Profiteer van onze expertise in plaatbewerking

Wanneer je op zoek bent naar bedrijven die gespecialiseerd zijn in plaatbewerking, staat André van Beynum in Dodewaard, vlak bij Arnhem, voor je klaar. Met plaatbewerking hebben wij jarenlange ervaring en van die expertise maken we dan ook graag gebruik. Of je nu staal, rvs of aluminium platen wilt laten bewerken, wij voeren deze werkzaamheden met plezier voor je uit.

Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van plaatbewerking

Onze volautomatische lasersnijmachines verwerken platen tot een grootte van 2000 bij 4000 millimeter. Met ons uitgebreide machinepark om plaatbewerking voor bedrijven uit te voeren, werken we efficiënt, nauwkeurig en snel. Je kunt zo op kwalitatief hoogwaardige plaatbewerking rekenen. Doordat onze lasersnijmachines vaak dag en nacht werken, profiteer je ook nog eens van korte levertijden.

 

Vakkundig maatwerk voor bedrijven en particulieren

Omdat we begrijpen dat plaatbewerking voor bedrijven vaak maatwerk betreft, luisteren we goed naar jouw specifieke wensen. We bewerken jouw stalen platen in eigen beheer en zorgen ervoor dat je snel een uitstekend resultaat geleverd krijgt tegen een scherpe prijs. Van assemblage tot afwerking, voor maatwerk zit je bij ons helemaal goed! Wij bieden onze diensten op het gebied van plaatbewerking aan zowel particulieren als bedrijven.

Koe bij voederbak

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Een specifieke plaatbewerking nodig?

Assembleren

Lasrobot

Lasersnijder

Vraag naar de mogelijkheden voor al je staalwerk

Niet alleen voor plaatbewerking voor bedrijven ben je bij ons op de juiste plaats. Ook voor het produceren en leveren van je complete stalinrichting kun je bij ons terecht. Staalconstructie en plaatbewerking voor hallenbouw behoren eveneens tot ons vakgebied. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Bel ons op 0488-41 31 41 of stuur een e-mail naar info@andrevanbeynum.nl.

 

Offerte aanvragen