Lasersnijden staal

Staal is een van meest gebruikelijke metaalsoorten om te lasersnijden. Hierbij kunnen wij platen tot een grootte van 2000 x 4000 snijden. Voor staal geldt een maximale dikte van 25mm. Hierdoor zijn onze lasersnijmachine voor vrijwel elke industrie inzetbaar. 

Levertijden bij staal lasersnijden

Omdat levertijd vaak van groot belang is, hebben wij een portaal ontwikkelend om de levertijden zo kort mogelijk te houden. Met ons portaal kun je eenvoudig je tekeningen inladen waarnaar je direct een offerte krijgt. Wanneer de offerte voldaan is, gaan wij aan de slag met uitvoeren van de opdracht. Omdat wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week staal kunnen lasersnijden worden de levertijden nog verder verkort.

Toepassingen van lasersnijden staal

Feitelijk zijn de toepassingen oneindig. Wanneer het onderdeel voldoet aan de maximale grote en dikte, kunnen wij het voor jouw produceren. Wanneer het onderdeel stress te verduren krijgt is het van belang dat de juiste dikte wordt gekozen. Ook dient de afweging gemaakt te worden of het staal behandeld kan worden en/of bloot komt te staan aan de elementen. Eventueel kunnen wij ook RVS lasersnijden.

Formaat plaatsnijden 2000x4000 mm   
Staal lasersnijden tot 25 mm   
Direct online offerte ontvangen   

Vraag een offerte aan

Direct offerte

staal lasersnijden

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Voordelen van staal lasersnijden

Lasersnijden van staal kent verschillende voordelen tenopzichte van normale metaalbewerking. Omdat de laser computer gestuurd is, wordt het snijwerk uitgevoerd met hoge precisie. Daarnaast kan er op hoog tempo een groot aantal onderdelen worden geproduceerd waarbij dikte van het materiaal minder invloed heeft op de bewerkingstijd dan bij trationele methodes. De snijrand die de laser achterlaat op het staal zijn net en uniform. Echter kunnen deze randen wel scherp zijn en in sommige gevallen een braam hebben. Voor een echt nette afwerking raden wij kanten breken aan. 

lasersnijden staal

Nabewerking

Naast lasersnijden staal kunnen wij de geproduceerde onderdeel ook verder bewerken tot een eindproduct. Hierbij kunnen wij (geautomatiseerd) kanten middels onze zet-robots. Onze lassers samen met onze lasrobot leggen ijzersterke verbindingen en dit kunnen wij voor zowel staal, RVS als aluminium. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0488-41 31 41 of door een e-mail te sturen naar info@andrevanbeynum.nl.

Lasersnijden staal
Andre van Beynum BV