Aluminium plaat bewerken

Wanneer je een aluminium plaat wilt laten bewerken, heb je bij André van Beynum de keuze uit diverse opties. Wij zijn gevestigd in Dodewaard, in de buurt van Arnhem, en vanuit hier bewerken we verschillende soorten metaal en staal op diverse manieren. Kies bijvoorbeeld voor assembleren, waarbij verschillende stalen onderdelen aan elkaar bevestigd kunnen worden. Ook kun je kiezen voor het ouderwetse lassen, dat ideaal is voor het bevestigen van twee stalen onderdelen, zodat je een groter object overhoudt. Zo kun je stalen platen met een onbeperkte grootte gebruiken in jouw bedrijf.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Verschillende manieren om een aluminium plaat te bewerken

Behalve het aan elkaar bevestigen van twee of meerdere stalen onderdelen, kun je voor nog veel meer bewerkingsopties bij André van Beynum terecht. Zo kun je ook voor het bewerken van een aluminium plaat bij ons terecht. Wij kunnen deze platen bijvoorbeeld buigen, het metaal knippen, zagen en verzinken van het metaal. Ook coaten, lasersnijden en stansen vallen onder de mogelijkheden.

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken

Voor het bewerken van jouw aluminium plaat bieden wij verschillende mogelijkheden. Of je de aluminium plaat nu wilt laten zagen, knippen of verzinken, wij helpen je graag verder! Wil je meer informatie over deze mogelijkheden en onze projecten? Bel dan naar 0488-41 31 41 of stuur een e-mail naar info@andrevanbeynum.nl. Onze experts gaan graag met jou in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat.

Aluminium plaat zagen of buigen in verschillende groottes

Het zagen, buigen van metaal of op een andere manier bewerken van een aluminium plaat, kan bij platen van verschillende groottes. Onze volautomatische lasersnijmachines kunnen platen tot een grootte van maximaal 2000 bij 4000 millimeter bewerken. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark waarmee we nauwkeurig en snel werken. Wij zagen, knippen of verzinken jouw aluminium plaat op een efficiënte manier en lasersnijden tegen lage kosten!

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking