Metaal lasersnijden

✓ Perfect gesneden metaal.                           ✓ tot 25 milimeter                                    ✓ snelle levering

Metaal lasersnijden: buizen & platen

Voor metaal lasersnijden is het zowel mogelijk om metalen buis en plaat te laten snijden. Door onze jarenlange ervaring weten wij de meest nauwkeurige resultaten te behalen, zelfs als het gaat om aluminium lasersnijden. Wij kunnen metaal lasersnijden met de volgende formaten en diktes:

  •  Staal (2000 x 4000 x 25)
  • RVS (2000 x 4000 x 15)
  • Aluminium (2000 x 4000 x 12)

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Direct weten wat het kost om metaal te laten lasersnijden? Hiervoor kunt u uw tekeningen inladen in het direct offerte portaal. U ontvangt vrijblijvend een offerte.

Uw specialist voor metaal lasersnijden

Buiten metaal lasersnijden kunnen wij metaal op veel andere manieren werken. Denk hierbij aan kanten, kanten breken, lassen, assembleren, walsen en bouwen wij complete stallen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij je bieden of wil je direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0488-41 31 41 of info@andrevanbeynum.nl.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

metaal lasersnijden

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Hoe werkt metaal lasersnijden?

Metaal lasersnijden wordt (bijna altijd) gedaan met een fiber laser. Om metaal juist te snijden dient de laserinstellingen, snelheid en gasdruk afgestemd te worden op het juiste metaal. De instellingen bij RVS lasersnijden zijn anders dan dat bij aluminium. Het grote voordeel van lasersnijden is dat dit computer gestuurd gaat. Hierdoor wordt de kans op fouten een stuk kleiner (tenzij de tekening niet klopt). Ook is er geen verschil tussen verschillende productierondes. Doordat er geen sprake is van fysiek contact gaat er minder hitte in het metaal zitten dan bij slijpen. Hierdoor wordt het kromtrekken van het metaal grotendeels voorkomen. De afwerking bij lasersnijden is net, echter kan nabewerking zorgen voor een nog nettere afwerking.

metaal lasersnijden
Andre van Beynum BV