Aluminium zagen

Aluminium zagen

Het zagen van aluminium is anders dan het zagen van andere materialen. Dit komt omdat het zachte aluminium snel een zaag ‘verstopt’. Voor het zagen van aluminium gebruik je een zaagblad met fijne tanden. Het is belangrijk je een non-ferro zaagblad gebruikt. Wanneer grotere lengtes moet zagen is het verstandig om smeermiddel als snijolie aan te brengen. Dit koelt het materiaal en zorgt voor een langere levensduur van de zaag. Het zagen van aluminium met een handzagen, cirkelzagen en decoupeerzagen is geschikt voor de kleinere projecten waarbij precisie minder belangrijk is.

Aluminium zagen met een CNC machine 

Wanneer precisie, snelheid, afwerking en volume van belang is, dan is aluminium zagen eigenlijk geen optie meer. Hiervoor kunnen wij een CNC gestuurde zaagmachine inzetten. Met het inzetten van computer gestuurde zaagmachine kunnen wij met hoge precisie aluminium zagen. Onze specialisten weten exact hoe ze aluminium kunnen zagen zonder dat er sprake is van vervorming. 

24/7 Aluminium zagen

Omdat onze machines veelal onbemand kunnen werken zijn onze levertijden kort. Door ons direct offerte portaal kun je eenvoudig je tekening aanleveren en ontvang je direct een offerte voor het zagen van aluminium. Naast aluminium zijn er ook andere materialen mogelijk. Denk hierbij aan staal en roest vast staal. Naast aluminium zagen kunnen wij ook lasersnijden, kanten, kantenbreken, lassen en walsen. 

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

aluminium zagen

Maak gebruik van onze diensten

Als je een aluminium wilt laten zagen, staan wij graag voor je klaar. Met een modern machinepark weten we bovendien ook vele andere materialen te zagen, snijden, boren, kanten, lassen en assembleren. Ontdek de mogelijkheden zelf! Heb je nog vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 0488-41 31 41 of info@andrevanbeynum.nl.

 

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV