Staalconstructie

Wij hebben de specialistische kennis in huis om een complexe staalconstructie uit te voeren. Zonder meer durven we u dan ook een hoogwaardig en kwalitatief eindproduct te garanderen. Een product dat aan de strengste normen voldoet.

Onze opdrachtgevers waarderen onze praktische manier van werken, onze korte lijnen en onze directe en persoonlijke aanpak. Bij het produceren van een staalconstructie van een bedrijfsruimte begrijpen we dat deze eigenschappen voor u van belang zijn. We leveren u de constructie compleet en precies zoals u dat wilt. Vervolgens kunnen we ook voor de montage en het aftimmeren van de loods of hal zorgen. Als u dat wilt, leveren we het geheel sleutelklaar af. 

Flexibel in eigen productie

Het maken van een goede staalconstructie is een vak apart. Een specialisme dat we moeiteloos beheersen, dankzij onze jarenlange ervaring. Allereerst maken we duidelijke 3D-tekeningen. Vervolgens kunnen we aan de slag met de productie ervan. 
Voor de onderdelen zetten we onder meer onze lasersnijder aan het werk. 24 Uur per dag draait de machine. De machine geeft daarom een snel en nauwkeurig resultaat dat ongetwijfeld aan al uw verwachtingen voldoet.

staalconstructie

Vraag een offerte aan

Direct offerte

Een specifieke staalconstructie nodig?

Hallenbouw

Loods bouwen

Balustrade

IJzeren poort

Laat ons u helpen met staalconstructie

Omdat we begrijpen dat de ene staalconstructie de andere niet is, luisteren we goed naar uw wensen. Een constructie leveren we volledig op maat en bedrijfsspecifiek op. Natuurlijk kunt u ook onze standaardontwerpen bekijken.
Voor vragen en prijsopgaaf over staalconstructies kunt u contact opnemen met André van Beynum, bel ons op 0488-413141 of mail ons via info@andrevanbeynum.nl.

 

Offerte aanvragen

staalconstructie
Andre van Beynum BV