Staalplaat lasersnijden

Bij André van Beynum uit Dodewaard, nabij Arnhem, kunnen we een staalplaat op maat lasersnijden met behulp van onze volautomatische lasersnijmachines. Deze machines hebben een groot bereik wat betreft plaatdiktes. Zo kunnen we een staalplaat laseren van tot wel 25 millimeter. De machines snijden zowel dag en nacht, vaak onbemand, waardoor we korte levertijden en scherpe prijzen garanderen voor ons lasersnijwerk. Laat een staalplaat dus altijd laseren door ons als specialist in lasersnijden en andere vormen van plaatbewerking.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

Een nauwkeurig resultaat als we een staalplaat voor je lasersnijden

Bij het lasersnijden van een staalplaat zorgen we voor een nauwkeurig resultaat, mede te danken aan onze geautomatiseerde machines en onze vakkennis. Het gelaserde plaatwerk kunnen we bovendien ook kanten indien gewenst. De mogelijkheden zijn zeer divers. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden voor het laseren van de staalplaat en voeren onze werkzaamheden uit op basis van jouw specifieke wensen. Zo ben je altijd verzekerd van een goed eindresultaat. Ook voeren we graag andere werkzaamheden voor je uit, zoals het zagen van metaal of het ontwerpen van stalinrichting voor varkens of koeien.

Laat jouw lasersnijwerk gerust aan ons over

Van het lasersnijden van een staalplaat tot het laseren van aluminiumplaten, wij voeren al het lasersnijwerk graag voor je uit. Voor meer informatie over onze diensten of voor een offerte op maat neem je het best contact op met ons bedrijf via 0488-41 31 41 of info@andrevanbeynum.nl. Wij staan je graag te woord. Bekijk ook eens wat voor projecten we zoal gedaan hebben en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV