Metaal snijden

Metaal laten snijden

Wanneer je metaal wilt laten snijden, kun je dit met een gerust hart overlaten aan André van Beynum in Dodewaard, vlak bij Arnhem. Wij snijden verschillende metalen elementen en doen dit voor diverse formaten. Zo kun je metalen platen laten snijden tot wel 2000 bij 4000 millimeter. Daarnaast kunnen we bij het lasersnijden van metaal diktes aan tot wel 25 millimeter. Dit is afhankelijk van het soort metaal. Bij rvs kan er tot een dikte van maximaal 15 millimeter gesneden worden, bij aluminium een dikte van 12 millimeter en bij staal is dit een maximale dikte van 25 millimeter.

Metaal snijden met de nieuwste technieken

Wanneer wij metaal voor je snijden, maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Eén daarvan is lasersnijden, waarmee we elementen van metaal zeer nauwkeurig kunnen snijden. Bij lasersnijden gaan we met een lasersnijmachine met een zeer intense lichtstraal van slechts enkele millimeters doorsnede over het metaal. Deze laserstraal is zo sterk en heet, dat deze dwars door het metaal gaat. Doordat we niet te maken hebben met gekartelde snijvlakken, kunnen we exact rechte snijkanten in het metaal aanbrengen.

Plan een persoonlijk gesprek in en bespreek jouw wensen

Metaal snijden vereist maatwerk en daarom gaan we zeer secuur te werk tijdens het lasersnijden. We vinden het belangrijk dat de klant volledig tevreden is en we aan alle wensen voldoen. Bespreek daarom jouw wensen en voorkeuren met ons voordat wij aan het werk gaan. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. We geven je graag advies op maat over het lasersnijden van metaal en vertellen je meer over voorgaande projecten. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@andrevanbeynum.nl of door te bellen naar 0488-41 31 41.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

metaal snijden

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV