Stalinrichting voor varkens

Bij het ontwerpen en leveren van stalinrichting voor varkens houden we altijd rekening met de eisen van de varkenshouder. Met onze 25 jaar ervaring weten we inmiddels wel wat belangrijk is voor de agrariër en daar houden we rekening mee. We willen je graag adviseren over de systemen die het beste bij jouw bedrijfsvoering passen. Jij plukt de vruchten van onze kennis.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

Optimale stalinrichting voor de varkens en de varkenshouder

Bij stalinrichting moet je denken aan rvs-troggen, afscheidingshekken en kunststof wanden, maar ook de complete constructie van de stal kunnen we ontwerpen en leveren. Onze producten zijn altijd makkelijk te monteren, hygiënisch, duurzaam en zowel in nieuwe als in bestaande stallen in te passen. Individuele aanpassingen kunnen bovendien probleemloos gemaakt worden. Het welzijn van de varkens vinden wij belangrijk en jouw wensen staan altijd voorop. Een optimale werk- en leefomgeving voor zowel agrariër als dieren is het resultaat.

Duurzame materialen en constructies

Wij begrijpen dat varkenshouders gebaat zijn bij een winstgevende productie en daar spelen we op in. We zorgen voor duurzame materialen en constructies, precies zoals jij dat wilt. We begrijpen dat een vleesvarkensbedrijf andere eisen stelt dan een dekstal of een biggenstal. Op basis van jouw wensen ontwerpen we daarom stalinrichting voor varkens. Op maat voor jou.

Neem contact met ons op bij vragen over stalinrichting

Voor vragen en prijsopgaaf over stalinrichting voor varkens kun je contact opnemen met André van Beynum uit Dodewaard, nabij Arnhem. Bel ons op 0488-41 31 41 of mail naar info@andrevanbeynum.nl.

Varkenstal

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV