Stalinrichting varkens

Bij het ontwerpen en leveren van stalinrichting voor varkens houden we altijd rekening met de eisen van de varkenshouder. Met onze 25 jaar ervaring weten we inmiddels wel wat belangrijk is voor de agrariër en daar houden we rekening mee. We willen u graag adviseren over de systemen die het beste bij uw bedrijfsvoering passen. U plukt de vruchten van onze kennis 

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Bij stalinrichting moet u denken aan rvs troggenafscheidingshekken en kunststof wanden, maar ook de complete constructie van de stal kunnen we ontwerpen en leveren. Onze producten zijn altijd makkelijk te monteren, hygiënisch, duurzaam en zowel in nieuwe als in bestaande stallen in te passen. Individuele aanpassingen kunnen bovendien probleemloos gemaakt worden. Het welzijn van de varkens vinden wij belangrijk en uw wensen staan altijd voorop. Een optimale werk- en leefomgeving voor zowel agrariër als dieren is het resultaat.

Wij begrijpen dat varkenshouders gebaad zijn bij een winstgevende productie en daar spelen we op in. We zorgen voor duurzame materialen en constructies, precies zoals u dat wilt. We begrijpen dat een vleesvarkensbedrijf andere eisen stelt dan een dekstal of een biggenstal. Op basis van uw wensen ontwerpen we daarom stalinrichting voor varkens. Op maat voor u.

Voor vragen en prijsopgaaf over stalinrichting voor varkens kunt u contact opnemen met André van Beynum, bel ons op 0488-413141 of mail ons via info@andrevanbeynum.nl.

Varkenstal

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking