Buislasersnijden

✓ Perfect op maat gesneden metalen platen buizen.

Buislasersnijden is een eenvoudige manier om metalen profielen op maat te snijden, zonder zelf te boren of te zagen. Onze buizenlaser snijdt buizen en kokers uiterst nauwkeurig en met hoge snelheid. Door onze jarenlange ervaring met buislasersnijden kunnen we verschillende materialen laseren en lasersnijden op een efficiënte, zorgvuldige en kostenbesparende manier. Bij ons bedrijf in Dodewaard, in de buurt van Arnhem, bewerken we jouw onderdelen op maat en stemmen we onze dienstverlening af op jouw wensen.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Buislasersnijden op een innovatieve en kostenbesparende manier

Wanneer je ons inschakelt voor buislasersnijden, kunnen we onder andere rvs-buizen en -kokers laseren en lasersnijden met een maximale dikte van 8 millimeter. De maximale doorsnede van buizen is 20 tot 230 millimeter. Kokers snijden we met een minimale dikte van 20 millimeter tot maximaal 170 millimeter. Door onze hoge snelheid van produceren en het niet hoeven uitvoeren van verdere nabewerkingen, is de innovatieve buizenlaser kostenbesparend en erg geschikt voor seriematig werk. Het grote voordeel is dat er nieuwe constructiemogelijkheden zijn die ruimte bieden voor innovatieve ontwerpen. Wil je bepaalde materialen laten laseren of lasersnijden? Dan doen we dit tegen lagere kosten met een hoog kwaliteitsniveau!

Informeer naar alle mogelijkheden

André van Beynum is dé specialist in buislasersnijden en helpt je graag verder! Wij snijden jouw buizen, kokers en profielen op de gewenste manier. We bieden daarnaast verschillende mogelijkheden aan als het gaat om het laseren en lasersnijden van diverse metalen. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van buislasersnijden of wil je advies op maat? Neem dan contact met ons op via info@andrevanbeynum.nl. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 0488-41 31 41.

Kwalitatief hoogwaardige en complete stalen constructies

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor buislasersnijden, maar bijvoorbeeld ook voor complete staalconstructies. Wij houden ons hierbij met name bezig met het fabriceren van stalinrichtingen voor agrariërs en hallenbouw. Op het gebied van hallenbouw zijn we gespecialiseerd in het bouwen van verschillende soorten loodsen. Opslaghallen, productieruimten, logistieke omgevingen, wij realiseren het allemaal. Wij voorzien je graag van advies en maken een plan van aanpak op maat.

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV