RVS bewerken

RVS bewerken

Op zoek naar professioneel RVS bewerken? Bij André van Beynum ben je aan het juiste adres. Onze specialisten staan klaar om jouw RVS-platen op maat te bewerken. Of je nu RVS-platen wilt zagen, lasersnijden of op een andere manier wilt bewerken, wij hebben de expertise in huis. Met onze machines kunnen we platen tot wel 2000 bij 4000 millimeter probleemloos aan. Ook als je andere metaalsoorten hebt, kunnen we je van dienst zijn. We bieden tevens lasersnijden voor aluminium tot 12 millimeter dik en staal tot wel 25 millimeter dik.

Verschillende bewerkingstechnieken

RVS bewerken omvat diverse technieken zoals snijden, lassen, buigen, boren en assembleren. Wij zijn gespecialiseerd  op het gebied van RVS bewerken, kunnen we je helpen bij al deze technieken. Met apparatuur en expertise bieden we op maat gesneden RVS-platen met lasersnijden, sterke laswerk (MIG & TIG), nauwkeurig buigen met behulp van moderne machines. Daarnaast kunnen we componenten assembleren. Voor betrouwbare en hoogwaardige RVS-bewerking staat het ervaren team van André van Beynum klaar om te helpen.

Voordelen van roestvrij staal

Roestvrij staal biedt belangrijke voordelen, zoals corrosiebestendigheid, duurzaamheid, hygiëne, esthetiek en veelzijdigheid. RVS is corrosiebestendig, gaat lang mee, is gemakkelijk schoon te maken en heeft een moderne uitstraling. Het kan grotendeels worden gerecycled en draagt bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Ook is RVS niet giftig en heeft het geen schadelijke effecten op het milieu.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

rvs bewerken

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV