Rvs bewerken

Laat je rvs platen bewerken door de specialisten van André van Beynum in Dodewaard, nabij Arnhem. Wij kunnen jouw rvs plaat zagen, lasersnijden of op een andere manier bewerken. Dit doen we bij platen tot een grootte van wel 2000 bij 4000 millimeter. Heb je ook platen van andere metaalsoorten? Ook dan zijn wij jouw specialist! Wij lasersnijden namelijk ook aluminium tot 12 millimeter dik en staal tot wel 25 millimeter dik.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Laat je rvs platen bewerken op verschillende manieren

Wij bewerken materialen op verschillende manieren. Een van de mogelijkheden bij ons bedrijf is om rvs te laten assembleren, waarbij we de onderdelen van bijvoorbeeld machines stevig aan elkaar te bevestigen. Daarnaast kunnen we jouw rvs plaat lassen, het metaal buigen, zagen, het metaal knippen, coaten, stansen, lasersnijden en het metaal verzinken. Of je de rvs plaat nu wilt laten zagen of verzinken, je profiteert bij ons altijd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. We beschikken over een uitgebreid machinepark waarmee we jouw rvs platen op een zorgvuldige, efficiënte en kostenbesparende manier kunnen bewerken.

Laat rvs of ander metaal bewerken

Wil je rvs of een andere metaalsoort laten bewerken, maar weet je niet precies welke methode het meest geschikt is hiervoor? Vraag ons gerust om meer informatie over het laten zagen of lasersnijden van een rvs plaat bijvoorbeeld. Neem gerust contact met ons op om al jouw vragen te stellen. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies en vertellen je meer over onze projecten. Je bereikt ons via het telefoonnummer 0488-41 31 41 of door een e-mail te sturen naar info@andrevanbeynum.nl.

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV