Staal bewerken

Op zoek naar professioneel staal bewerken? Bij André van Beynum ben je aan het juiste adres. Onze specialisten staan klaar om jouw stalen platen op maat te bewerken. Of je nu stalen platen wilt zagen, lasersnijden of op een andere manier wilt bewerken, wij hebben de expertise in huis. Met onze machines kunnen we platen tot wel 2000 bij 4000 millimeter probleemloos aan. En ook als je andere metaalsoorten hebt, kunnen we je van dienst zijn.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

Verschillende staal bewerkingstechnieken

Staal bewerken omvat technieken zoals snijden, lassen, buigen, boren en assembleren. Bij André van Beynum, een specialist op het gebied van staalbewerking, kunnen we je helpen bij al deze technieken. Met apparatuur en expertise bieden we op maat gesneden stalen platen met lasersnijden, sterke lassen voor het verbinden van componenten, nauwkeurig buigen met behulp van machines. Daarnaast kunnen we componenten assembleren met behulp van verschillende bevestigingsmethoden. Voor betrouwbare en hoogwaardige staalbewerking staat het ervaren team van André van Beynum klaar om te helpen.

Kies voor een nauwkeurige afwerking

Wij werken altijd zeer secuur, om zo voor jou de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarom zorgen we ook voor nette plaatbewerking en de bewerking van andere elementen. Want wij houden ons bezig met het bewerken van staal in alle denkbare vormen. Neem contact met ons op via 0488-41 31 41 of info@andrevanbeynum.nl en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Voordelen van staal bewerken

Staal biedt belangrijke voordelen, zoals sterkte, duurzaamheid, veelzijdigheid en weerstand tegen slijtage. Staal gaat lang mee, is bestand tegen zware belastingen en biedt structurele integriteit. Staal is ook gemakkelijk te bewerken en kan worden aangepast aan specifieke ontwerpeisen. Daarnaast is staal een kostenefficiënt materiaal en heeft het een brede range aan toepassingen in verschillende industrieën.

Contact

Twijfel je over de meest geschikte bewerkingsmethode voor jouw staalproject? Ons deskundige team helpt je graag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het zagen of lasersnijden van stalen platen. Wij beantwoorden graag je vragen en delen graag meer over onze succesvolle projecten. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 0488-41 31 41 of door een e-mail te sturen naar info@andrevanbeynum.nl.

Andre van Beynum BV