Staal bewerken

Wil je graag staal laten bewerken? Bij André van Beynum in Dodewaard (nabij Arnhem) hebben we jarenlange ervaring op het gebied van staalbewerking en helpen we je graag verder. Onze machines bewerken platen van diverse soorten staal en stalen platen van diverse formaten. Al onze werkzaamheden verlopen efficiënt, nauwkeurig en snel. Dit is mogelijk door het gebruik van de meest geavanceerde machines.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Laat staal bewerken en kies uit verschillende opties

Als je staal laat bewerken, zijn er verschillende mogelijkheden. Allereerst kun je staal door ons laten assembleren. Dit houdt in dat er verschillende soorten staal worden samengevoegd tot één geheel, om zo een extra sterk, roestvast metalen element te krijgen. Een andere manier om staal te beschermen tegen (weer)invloeden, is het coaten van staal, waardoor het een beschermend laagje krijgt. Verder kun je bij ons terecht voor het lassen, buigen, knippen, zagen en verzinken van staal. Zo bieden we je een totaalpakket aan diensten aan voor staalbewerking, en dit alles met een uitmuntende kwaliteit.

Kies voor een nauwkeurige afwerking

Wij werken altijd zeer secuur, om zo voor jou de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarom zorgen we ook voor nette plaatbewerking en de bewerking van andere elementen. Want wij houden ons bezig met het bewerken van staal in alle denkbare vormen. Neem contact met ons op via 0488-41 31 41 of info@andrevanbeynum.nl en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV