Staal bewerken

Wanneer je staal wilt laten bewerken, heb je bij André van Beynum in Dodewaard (nabij Arnhem) de keuze uit diverse opties. Daarnaast hebben we ook nog eens jarenlange ervaring met staalbewerking. Onze machines bewerken platen van diverse soorten staal. Ook bewerken we stalen platen van diverse formaten. Al onze werkzaamheden verlopen efficiënt, nauwkeurig en snel. Dit is mogelijk door het gebruik van de meest geavanceerde machines.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Laat staal bewerken en kies uit verschillende opties

Bij het bewerken van staal heb je diverse opties. Allereerst kun je staal door ons laten assembleren. Dit houdt in dat er verschillende soorten staal worden samengevoegd tot één geheel, om zo een extra sterk, roestvast metalen element te krijgen. Een andere manier om staal te beschermen tegen (weer)invloeden, is het coaten van staal, waardoor het een beschermend laagje krijgt. Verder kun je bij ons terecht voor het lassen, buigen, knippen, zagen en verzinken van staal. Zo bieden we je een totaalpakket aan diensten voor het bewerken van staal. Dit alles met een uitmuntende kwaliteit.

Kies voor nauwkeurige afwerking

Wij werken altijd zeer secuur, om zo voor jou de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarom zorgen we ook voor een nette afwerking van jouw stalen platen en andere elementen. Want wij houden ons bezig met het bewerken van staal in alle denkbare vormen. Kies voor de beste kwaliteit en neem contact met ons op via 0488-41 31 41 of info@andrevanbeynum.nl.

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking