Aluminium lasersnijden

✓ Perfect gesneden aluminium.                           ✓ tot 12 milimeter                                    ✓ snelle levering                                     

Aluminium buizen of platen nauwkeurig laten lasersnijden

Of je nu aluminium buizen of platen wilt laten lasersnijden, met onze geautomatiseerde machines en onze vakkennis zorgen we voor de beste en meest nauwkeurige resultaten. Bovendien kun je ook bij ons terecht voor ander lasersnijwerk en zaagwerk. Denk bijvoorbeeld aan het lasersnijden van staalplaten of het zagen van metaal. Wij zorgen te allen tijde voor maatwerk als aluminium of andere metalen voor je lasersnijden. Wij zijn daarbij voor een transparante communicatie, zodat je weet waar je aan toe bent.

Schakel ons in voor al jouw aluminium lasersnijwerk

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van aluminium lasersnijwerk en andere vormen van plaatbewerking? Wij voeren divers lasersnijwerk voor je uit, waaronder het lasersnijden van aluminium. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij je bieden of wil je direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0488-41 31 41 of info@andrevanbeynum.nl.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

aluminium lasersnijden

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Hoe werkt aluminium lasersnijden?

Het lasersnijden van aluminium wordt bijna altijd gedaan met een CO2-laser. Met de juiste laserinstellingen, gasdruk en snelheid wordt er genoeg energiedichtheid gecreëerd dat er door aluminium en andere metalen heen gesneden kan worden. Het voordeel van aluminium lasersnijden is dat dit computer gestuurd gaat en volgens de aangeleverde tekening. Hierdoor worden er vrijwel geen fouten gemaakt en worden alle geproduceerde delen exact gelijk. Daarnaast is de afwerking bij aluminium lasersnijden erg net. Doordat er geen fysiek contact is wordt er minder hitte opgenomen in het aluminium zelf. Dit reduceert het kromtrekken van het materiaal.

Voordelen van aluminium

De belangrijkste voordelen van aluminium tegenover andere metaalsoorten is dat het lichtgewicht is. Ondanks het lage gewicht is aluminium wel sterk en is het goed bestand tegen corrosie. Aluminium geleid zowel stroom als hitte erg goed. Dit kan soms een voordeel en soms een nadeel zijn. Ook is aluminium volledig her te gebruiken.

aluminium lasersnijden
Andre van Beynum BV