RVS lasersnijden

Op zoek naar professioneel RVS lasersnijden? Bij André van Beynum ben je aan het juiste adres. Ons team heeft ervaring in het lasersnijden van RVS-platen op maat. Met lasersnijmachines kunnen wij nauwkeurige en complexe vormen snijden uit RVS-platen. Of je nu op zoek bent naar strakke, rechte snedes of ingewikkelde contouren, wij bieden op maat gesneden oplossingen die aan jouw specificaties voldoen.

RVS lasersnijden met onze lasersnijmachine

Met onze lasersnij machines kunnen wij RVS-platen lasersnijden tot een grootte van 2000 bij 4000 millimeter. Onze lasersnijders maakt het mogelijk om RVS met een dikte tot en met 15 millimeter te snijden met uiterste precisie. Ook voor andere materialen staan wij klaar om je van dienst te zijn. Zo kunnen wij ook aluminium lasersnijden tot 12 millimeter dik en staal lasersnijden tot wel 25 millimeter dik.

Toepassingen van RVS lasersnijden

Bij André van Beynum bieden we diensten die aansluiten bij deze toepassingen. We leveren op maat gesneden RVS-platen, lassen voor sterke constructies, nauwkeurig gebogen RVS-onderdelen, hoogwaardige afwerkingen, net zoals boor-, frees- en draaidiensten. Of het nu gaat om het creëren van precieze machineonderdelen, constructies voor de bouw, RVS-componenten voor de voedingsindustrie of medische apparatuur.

Formaat plaatsnijden 2000x4000 mm   
RVS snijden tot 15 mm   
Direct online offerte ontvangen   

Vraag een offerte aan

Direct offerte

RVS lasersnijden

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Voordelen van RVS lasersnijden

RVS lasersnijden biedt tal van voordelen, waaronder nauwkeurige snedes, minimale vervorming en gladde randen. Het is een efficiënte en kosteneffectieve bewerkingstechniek die veel gebruikt wordt in verschillende industrieën, waaronder de bouw, automobielindustrie, interieurontwerp en meer. Roestvrij staal biedt ook belangrijke voordelen, zoals corrosiebestendigheid, duurzaamheid, hygiëne en esthetiek. RVS is ook milieuvriendelijk. Het kan grotendeels worden gerecycled en draagt bij aan het verminderen van afval. Ook is RVS niet giftig en heeft het geen schadelijke effecten op het milieu.

RVS lasersnijden

Contact

Wij helpen je graag met jou doelen van snijden en lassen tot buigen en afwerken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het zagen of lasersnijden van RVS-platen. Wij beantwoorden graag je vragen en delen graag meer over onze succesvolle projecten. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 0488-41 31 41 of door een e-mail te sturen naar info@andrevanbeynum.nl.

RVS lasersnijden
Andre van Beynum BV