Metaal kanten

Metaal kanten

Metaal kanten is een van de meest gevraagde plaatbewerkingen om metaal in een gewenste hoek te zetten of buigen. Op deze manier wordt het materiaal geschikt voor de toepassing die jij voor ogen hebt, zoals constructiewerk. Bij André van Beynum zorgen we ervoor dat jij op tijd het juiste plaatwerk geleverd krijgt, zodat jouw project geen vertraging oploopt.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

Bewerkingen van metaal: kanten, zetten, buigen en plooien

Na het lasersnijden, bieden we de mogelijkheid om het op maat gesneden plaatwerk direct te laten kanten, zetten, buigen of plooien. Om dit zetwerk van staal of rvs te realiseren, maken we gebruik van onze professionele kantbanken. Afhankelijk van de materiaaldikte en de materiaalsoort is het mogelijk om metaal tot een lengte van 4.000 mm te kanten of te zetten.

Wij hebben ook nog een mogelijkheid om seriewerk te kanten via onze kantrobot. Deze werkt erg netjes en ook nog eens erg snel. Hiermee zijn er minder kosten en een snellere levertijd. Deze kantrobot heeft een minimale stukafmeting van 50 x 100 millimeter en een maximale afmeting van 1200 x 800 millimeter.

Hoe zorgen wij voor professioneel metaal kanten?

André van Beynum is een gevestigde naam in binnen- én buitenland voor professioneel zetwerk van rvs, staal en andere metalen. De machines in ons machinepark zijn geschikt voor specialistisch kantwerk op maat van jouw project. Hier zetten wij onze expertise omtrent het kanten en zetten van metaal voor in. Dankzij onze kantrobot zijn we bovendien in staat om ook grote productieaantallen te behalen. Dit is ideaal wanneer jij een grote order wilt plaatsen om jouw project zo snel mogelijk af te ronden.

metaal kanten

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw kantwerk

Wil je verzekerd zijn van deskundige plaatbewerking en luistert het zetwerk van jouw staal of rvs erg nauwkeurig? Schakel dan onze experts in en vraag een offerte op maat aan voor het gewenste kantwerk. Wij voeren zetwerk van staal en rvs uit voor partijen door heel Nederland. Dit is ook terug te zien in onze projecten. Het kanten en zetten van het metaal gebeurt in onze werkplaats in Dodewaard, vlak bij Arnhem. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0488-41 31 41 of info@andrevanbeynum.nl.

metaal kanten
Andre van Beynum BV