Lasersnijmachine

Bij André van Beynum in Dodewaard, nabij Arnhem, investeren we in de toekomst en daarom werken wij altijd met de nieuwste lasersnijmachine. Deze lasersnijmachine kan een grote hoeveelheid metaal aan en werkt snel, waardoor de levertijden kort zijn. Daarnaast werken we op een efficiënte manier. Dit betekent dat we overdag werken aan kleinere opdrachten werken en ’s nachts de grotere opdrachten uitvoeren. Onze machine werkt dag en nacht door, vaak onbemand. Door deze efficiënte manier van werken, houden we onze prijzen laag en dit garandeert een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

Onze lasersnijmachine bewerkt jouw platen van metaal

Onze geavanceerde lasersnijmachine snijdt door alle metaaloppervlakken. Wat betreft de grootte van de metaalplaten zijn er weinig beperkingen. De machine kan platen tot wel 2000 bij 4000 millimeter aan. Ook qua dikte zijn er niet veel restricties. Afhankelijk van het materiaal, kan de plaatdikte tot wel 25 millimeter bedragen. Dit geldt voor metaal, maar wij snijden met onze moderne lasersnijmachine ook rvs-platen tot 15 millimeter dik en aluminium platen tot wel 12 millimeter dik.

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies

Wil je metaal laten lasersnijden door een bedrijf dat in het bezit is van een volautomatische lasersnijmachine? Of heb je juist interesse in een van onze andere diensten, bijvoorbeeld op het gebied van staalconstructie? Wanneer je belt naar 0488-41 31 41 of een e-mail stuurt naar info@andrevanbeynum.nl, vertellen wij je graag alles over de mogelijkheden en luisteren we naar jouw wensen. In een persoonlijk gesprek geven we meer informatie over onze voorgaande projecten en voorzien we je van advies op maat.

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV