Aluminium plaat op maat

✓ Kwalitatief maatwerk

tot 12 millimeter dik

tot 2000 bij 4000 millimeter

De machine die wij gebruiken om aluminium plaat op maat te maken zijn vaak te groot of worden niet vaak genoeg gebruikt om zelf in huis te hebben. Om snel aluminium plaat op maat gemaakt te hebben kunt u uw bouwtekening eenvoudig inladen in ons direct portaal. Hierbij krijgt u direct een offerte voorstel. Nadat u uw offerte voldoet wordt uw aluminium plaat op maat gemaakt. Deze kan zowel worden opgehaald op onze locatie in Dodenwaard of door heel Nederland worden verzonden.

Aluminium plaat op maat met CNC

Wij maken gebruik van CNC machines voor het op maat maken van aluminium plaat. Door de hoge precisie van een CNC machine kan er precies worden voldaan aan de bouwtekening. Daarnaast is er geen tot nauwelijks sprake van scherpen randen. Wij kunnen een aluminium plaat op maat maken tot een dikte van 12 millimeter. De maximale grote van een aluminiun plaat op maat bedraagt 2000 tot 4000 millimeter. 

Liever iemand spreken?

Bent u zich aan het oriënteren op een geschikte partner in uw productieproces? Ook voor een eenmalige opdracht staan we voor u klaar. U kunt eenvoudig een van onze expert spreken via 0488-41 31 41. Via de email zijn wij bereikbaar op info@andrevanbeynum.nl. Wij komen graag met u in contact om te bepalen wat we voor u kunnen betekenen.

Specialist in aluminium plaat op maat maken
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

aluminium plaat op maat

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV