Lassen

Met onze mig/mag- en tig- lasapparaatuur kunnen veel kanten op.  Dagelijks worden er door onze vakbekwame en technisch opgeleide mensen lasopdrachten van staal, RVS en aluminium uitgevoerd. Trots zijn we op onze certificering EN1090-1 hierdoor zorgen we dat de kwaliteit van ons laswerk voor dragende constructies behouden en gecontroleerd blijft. Bij groter seriewerk wordt uitgeweken naar onze lasrobot.

Productie lassen

Voor het lassen van producten van staal en rvs zetten we graag onze lasrobot in. Vooral bij het verwerken van een grote serie onderdelen, is het inzetten van de lasrobot vaak goedkoper dan handmatige plaatbewerking. Een constante kwaliteit is bovendien het voordeel dat we garanderen. Onze lasrobot kan voorgeprogrammeerde werkzaamheden volledig zelfstandig uitvoeren. Dat betekent dat een snelle, efficiënte en nauwkeurige werkwijze gegarandeerd is.

Laswerk aan machines

Wanneer een machineonderdeel defect is, levert dat de nodige vertraging voor u op. Het allerliefst wilt u uiteraard doorgaan met produceren. We begrijpen dat als geen ander en zorgen er daarom voor dat het onderdeel dat defect is, snel gelast is en bij u afgeleverd wordt. Uw machine kan vervolgens zonder veel oponthoud verder produceren. U kunt zich ondertussen bezighouden met belangrijke activiteiten van uw onderneming.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

lassen

Lassen met een robot

Behalve onze lasrobot hebben we een flink machinepark tot onze beschikking. Als het op plaatbewerking aankomt, kunnen we naast lassen ook buigen, knippen, snijden, stansen, zagen, verzinken, coaten en assembleren. Uw specifieke wensen vragen waarschijnlijk om maatwerk. Geen probleem. We staan u graag persoonlijk te woord en luisteren goed zodat de producten die we leveren precies aan al uw eisen voldoen. Neem voor vragen gerust vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons op 0488 – 41 31 41 of mail ons via info@andrevanbeynum.nl.

lassen

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV