Loods bouwen

We verzorgen tijdens het bouwen van een loods het 3D-tekenwerk. Op basis daarvan kunnen onder meer de fundering en de staalconstructie vervaardigd worden. Vervolgens produceren we die staalconstructie zelf. De fundering brengen we aan, de vloer wordt gestort, we monteren en metselen waar nodig en brengen het dak aan. Uiteindelijk bouwen we de loods af. We leveren de bedrijfsruimte altijd sleutelklaar aan u op.

Opdrachtgevers waarderen onze korte lijnen en directe, persoonlijke aanpak. Als het aankomt op het bouwen van een loods, maar ook tijdens al onze andere werkzaamheden. Wij coördineren de complete bouw en zorgen voor het inschakelen van specialisten voor de verschillende onderdelen. We zorgen voor een strakke planning, zodat we snel en efficiënt uw bedrijfsruimte kunnen opleveren. Omdat wij altijd de touwtjes in handen houden, heeft u er praktisch geen omkijken meer naar.

Het bouwen van een loods is een vak apart. Laat dat maar aan ons over. We zijn erin gespecialiseerd. Van opslaghallen en stallen tot productieruimten en logistieke omgevingen, met of zonder kantoorruimte. Door onze jarenlange ervaring spelen we maximaal in op uw behoefte. We zorgen zonder meer voor een functioneel en representatief bedrijfsgebouw, snel en efficiënt. We hebben inmiddels een behoorlijk netwerk van leveranciers en partners opgebouwd, als het op het bouwen van een loods aankomt. Samen met deze specialisten realiseren we complete hallen en loodsen. Gebaseerd op een standaard ontwerp of volledig op maat. Dat ligt aan uw wensen.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

loods bouwen

Voor vragen en prijsopgaaf omtrent het bouwen van een loods, kunt u contact opnemen met André van Beynum, bel ons op 0488-413141 of mail ons via info@andrevanbeynum.nl.  

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV