Stalinrichting Geiten

Elke geitenstal is verschillend en iedere agrariër heeft andere wensen over de stalinrichting. Dat begrijpen we en we houden er rekening mee tijdens het ontwerpen, het produceren, het leveren én het geven van advies. Of een geitenstal nu nieuw wordt gebouwd of gerenoveerd, wij ontwerpen en leveren de stalinrichting voor de geiten op maat en geven graag vrijblijvend advies. 

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

Jonge geiten zijn kwetsbaar. Bij het ontwerpen van een opfokstal en de stalinrichting is het daarom belangrijk dat we erop letten dat er geen luchtstroom bij de dieren komt. Het houden van geiten vraagt om een speciale stalrichting. We ontwerpen, produceren en leveren specifieke (voer)hekwerken en toebehoren. Alle onderdelen vervaardigen we met robuuste materialen om de duurzaamheid te garanderen. Op maat, precies zoals u dat wilt.

Iedere geitenhouder is uniek en elke stal vraagt daarom om specifieke oplossingen. De stalinrichting voor geiten produceren we in eigen huis. Dat betekent dat we flexibel zijn en de onderdelen precies op maat kunnen leveren. Elk hekwerk en ieder voeder- of watersysteem voldoet gegarandeerd aan al uw eisen. Dierenwelzijn staat bovendien hoog in het vaandel bij ons. Dat het goed gaat met het vee is tenslotte van het grootste belang voor de agrariër. Dat begrijpen we en daar spelen we op in.

Voor vragen en prijsopgaaf over stalinrichting voor geiten kunt u contact opnemen met André van Beynum, bel ons op 0488-413141 of mail ons via info@andrevanbeynum.nl

Stalinrichting Geiten

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV