RVS balustrade

Een rvs balustrade is onderhoudsvrij en bestand tegen weer en wind. Vuil heeft bijna geen kans zich aan het materiaal te hechten en kan gemakkelijk met een doek of spons worden verwijderd. Door de lange levensduur en het onderhoudsvrije karakter is een rvs balustrade een goede investering die zich snel terugbetaalt in de toekomst. Door de strakke en industriële uitstraling is het een ideale aanvulling op een bedrijfsruimte of stal. Voor zowel binnen als buiten is het geschikt. 

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

We hebben de kennis in huis om complexe staalconstructies uit te voeren. We zijn daarin gespecialiseerd. We garanderen u dan ook een kwalitatief hoogwaardig eindproduct, dat voldoet aan de strengste normen. Net als onze klanten, houden we van een praktische aanpak en korte lijnen.

Staalconstructies die wij produceren zijn uniek en volledig op maat. De mogelijkheden, variaties in accessoires en varianten zijn groot. Naast de lange levensduur en het onderhoudsvrije aspect, is een rvs balustrade een blikvanger in iedere bedrijfsruimte. In een kantoor brengt het een trendy en strakke look teweeg. Maar ook in een woonhuis heeft het dat effect. Naast het mooie uiterlijk, is een rvs balustrade zeer stevig en veilig. We nemen uw wensen en eisen serieus en komen graag in samenspraak tot de beste oplossing voor uw project.
Voor vragen en prijsopgaaf over RVS balustrades kunt u contact opnemen met André van Beynum, bel ons op 0488-413141 of mail ons via info@andrevanbeynum.nl.

RVS balustrade

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV