Lasersnijmachine

Home - Lasersnijmachine

✓ Ook voor grotere en dikkere platen   ✓ Secuur resultaat   ✓ Ook voor hardere materialen

Bij André van Beynum investeren we in de toekomst en daarom werken wij altijd met de nieuwste lasersnijmachine, die een grote hoeveelheid staal aankan en snel werkt. Zo kunnen we onze levertijden zo kort mogelijk houden. Verder werken wij op een efficiënte manier, door overdag te werken aan kleinere opdrachten en 's nachts de grotere opdrachten uit te voeren. Door de grotere opdrachten in de nachtelijke uren uit te voeren, hebben we de ruimte om ongestoord aan jouw producten te werken. Door onze efficiënte manier van werken, kunnen we onze prijzen laag houden, en dit garandeert de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Wilt u meer informatie?

0488-41 31 41 info@andrevanbeynum.nl

Onze lasersnijmachine kan alle metaalplaten aan

Onze geavanceerde lasersnijmachine snijdt door alle metalen oppervlakken. Wat betreft de grootte van de metaalplaten zijn er weinig beperkingen. De machine kan platen tot wel 1500 bij 3000 millimeter aan. Ook qua dikte zijn er niet veel restricties. Afhankelijk van het materiaal kan de plaatdikte tot wel twintig millimeter bedragen. Dit geldt voor staal, maar wij snijden met onze moderne lasersnijmachine ook rvs tot 15 millimeter dik en aluminium tot wel 10 millimeter dik.

Wij gaan graag persoonlijk met je in gesprek

Ben je geïnteresseerd in lasersnijden of een van onze andere diensten, zoals hallenbouwstalinriching, het bouwen van diverse staalconstructies en plaatbewerking? Wanneer je belt naar 0488-41 31 41,vertellen wij je graag alles over de mogelijkheden. Ook kun je een e-mail sturen naar info@andrevanbeynum.nl.

Aanbevolen pagina's

Plaatbewerking | Lasersnijder | Rvs lasersnijden