IJzeren poort

Een ijzeren poort is de toegang tot een bedrijfsruimte en belangrijk zijn daarom zowel het uiterlijk als de constructie. De uitstraling van een bedrijf wordt er tenslotte grotendeels door bepaald, maar de veiligheid is natuurlijk ook van belang. Wij produceren robuuste doorgangen met een stevig uiterlijk. Maar ook als u andere wensen heeft, kunnen we daar aan voldoen. Met een ijzeren poort is namelijk heel veel mogelijk.

Een ijzeren poort die geheel aan alle wensen voldoet, dat is onze uitdaging. We leveren maatwerk en geven gericht advies. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van staalconstructies en weten daarom wel wat belangrijk is. Welk type doorgang past het best bij uw bedrijf? Houdt u van strak en modern? Of gaat u liever voor een klassiek en tijdloos model? We helpen u graag bij het maken van een beslissing en bieden direct ook een totaalpakket. Voor het hekwerk kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht. Net als voor alle andere staalconstructies. 

Omdat we snappen dat de ene ijzeren poort de andere niet is, luisteren we goed naar uw eisen en wensen. Een constructie leveren we bedrijfsspecifiek en volledig op maat op. Voor vrijblijvend advies mag u altijd contact met ons opnemen. We staan u graag persoonlijk te woord.

Voor vragen en prijsopgaaf over ijzeren poorten kunt u contact opnemen met André van Beynum, bel ons op 0488-413141 of mail ons via info@andrevanbeynum.nl.  

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

IJzeren poort

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV