Zeugenstal

Voor de zeugen in de kraamstal leveren we verschillende soorten kraamstalboxen. Alle modellen zijn ontstaan nadat we goed naar onze klanten geluisterd hebben. Elke zeugenstal is tenslotte anders en iedere varkenshouder heeft andere wensen over de stalinrichting. We hebben 25 jaar ervaring als het op stalinrichting aankomt en weten daarom inmiddels wel wat belangrijk is. Daar houden we rekening mee.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

We zijn ervan overtuigd dat u vast en zeker de juiste keuze kunt maken uit onze standaard modellen. Maar ook maatwerk gaan we niet uit de weg. We ontwerpen graag de inrichting die het best bij de zeugenstal past en leveren die vervolgens ook. Gemaakt van duurzame materialen die gemakkelijk te reinigen zijn, voor een goede hygiëne.

Alle materialen die we voor de zeugenstal leveren, zijn volbad verzinkt. Dat betekent dat ze beschermd zijn tegen corrosie. Scherpe punten of randen zult u niet tegenkomen op de onderdelen die we leveren. Alle delen zijn zorgvuldig nabewerkt. We maken uiteraard gebruik van roestvrijstaal materiaal.

Onze ontwerpen voor de zeugenstal zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk, functioneel, van hoge kwaliteit en voor een mooie prijs. Omdat we zelf produceren, maar ook samenwerken met leveranciers in Polen en China, kunnen we voor onze klanten een concurrerende prijs berekenen.
Voor vragen en prijsopgaaf over stalinrichting zeugenstallen kunt u contact opnemen met André van Beynum, bel ons op 0488-413141 of mail ons via info@andrevanbeynum.nl

Zeugenstal

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV