Voermachine

Een voermachine met een rondgaand systeem bieden we aan van het Italiaanse merk Falcon. We importeren dit product zelf en kunnen er daarom een concurrerende prijs voor vragen aan onze klanten. We hebben niet voor niets voor dit merk gekozen. Falcon kenmerkt zich door eenvoud en kwaliteit. Dat zijn eigenschappen die we van een voermachine verwachten. Vooral voor zeugen, vleesvarkens en biggen is het een zeer degelijke installatie. Ze kunnen meerdere soorten voer verwerken.

Voor spiralen en vijzels maken we gebruik van diverse onderdelen van verschillende merken. Zo kunnen we u een kwalitatief goede voermachine leveren en toch een concurrerende prijs berekenen. We begrijpen dat dat allebei belangrijk is voor onze klanten en spelen daar graag op in. 

Niet alleen voor een voermachine kunt u bij ons terecht, we produceren alle onderdelen voor in de stal. Of u nu varkens houdt, paarden, rundvee of geiten, de hele stalinrichting, maar ook de stalconstructie produceren we probleemloos. Naast een voerinstallatie naar wens, leveren we daarom onder meer voerbakken, voerhekken, kunststof wanden, drinkbakken, afscheidingshekken en beweegbare roostervloeren. Precies op maat, zoals u dat graag wilt. Voor vrijblijvend advies mag u altijd contact met ons opnemen. We helpen u met genoegen.

Voermachine
Andre van Beynum BV