Voerbak rundvee

Iedere agrariër heeft specifieke wensen als het om de stalinrichting voor rundvee gaat, onder meer afhankelijk van het aantal dieren dat er leeft. Dat begrijpen we en een voerbak kunnen we daarom op verschillende manieren leveren. We kunnen troggen voor rundvee maken die tegen een wand gemonteerd worden, maar ook vrijstaand. Net wat onze klant graag wil. De lengte mag u zelf bepalen, alles is mogelijk. Qua uitvoering zijn er bovendien legio mogelijkheden. We denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw bedrijf. 

Dat de voerbak eenvoudig te reinigen is, vinden we niet meer dan logisch en van groot belang. Hygiëne staat tenslotte bovenaan in een koeienstal. De bakken zijn bovendien gemaakt van duurzaam materiaal om een lange levensduur te garanderen. Bij het produceren van onderdelen voor in een stal, houden we vanzelfsprekend rekening met uw wensen en het welzijn van de dieren. 

Niet alleen voor een voerbak kunt u bij ons terecht, we leveren alle onderdelen voor in de stal. De gehele stalinrichting, maar ook de constructie van de stal is hier in goede handen. Naast een voerbak naar wens, leveren we daarom onder meer voerhekken, voermachinesdrinkbakken, afscheidingshekken, kunststof wanden en beweegbare roostervloeren. Op maat, zoals u dat graag ziet.

Voerbak rundvee
Andre van Beynum BV