Stalinrichting

Het maken van een stalinrichting is een vak apart. Het is een specialisme dat wij perfect beheersen. We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en compleet leveren van de inrichting van stallen. Hekwerken, roosters, paaltjes, voermachines en troggen zijn allemaal onderdeel van de stalinrichting. Of je nu varkens, geiten, koeien of paarden houdt, wij begrijpen dat de stal een productieruimte is die praktisch in gebruik en duurzaam moet zijn. We produceren daarom degelijke materialen en bestendige constructies. We houden bovendien continu rekening met jouw wensen, het welzijn van de dieren, het uiterlijk én de functie van de stal.

Stalinrichting voor een optimale werk- en leefomgeving

Onze producten voor een hoogwaardige stalinrichting leveren we aan zowel binnen- als buitenlandse stalinrichters, stallenbouwers en constructiebedrijven. Ook de eindgebruiker, de agrariër, is vaak een directe klant van ons. We zoeken altijd naar de beste oplossing voor onze klanten, zodat een optimale werk- en leefomgeving wordt gecreëerd. De stalen delen van de stallen produceren we zelf bij ons bedrijf in Dodewaard, vlak bij Arnhem. Dit doen we met behulp van onze lasersnijders. We kiezen voor hoogwaardig materiaal dat aan alle eisen voldoet. We bieden op deze manier zowel de dieren als de agrariërs de beste kwaliteit.

Koe bij voederbak

Vraag een offerte aan

Direct offerte

Een specifieke stalinrichting nodig?

Varkens

Paarden

Geiten

Koeien

Stieren

Onderdelen

Bel ons voor meer informatie

Naast de complete stalinrichting bieden we onze klanten nog veel meer aan. Voor hallenbouw, staalconstructies en lasersnijden in regio Gelderland kun je ook bij ons terecht. Voor vragen over stalinrichting kun je contact opnemen met André van Beynum. Bel ons op 0488-41 31 41 of stuur een e-mail naar info@andrevanbeynum.nl.

 

Offerte aanvragen

Andre van Beynum BV