Stalinrichting

Het maken van stalinrichting is een vak apart. Het is een specialisme dat wij perfect beheersen. Al 25 jaar hebben we ervaring in het ontwerpen en compleet leveren van de inrichting van stallen.

Hekwerken, roosters, paaltjes, voermachines en troggen zijn allemaal onderdeel van de stalinrichting. Of u nu varkens houdt, geiten, koeien of paarden, wij begrijpen dat de stal een productieruimte is die praktisch in gebruik moet zijn en duurzaam is. We produceren daarom degelijke materialen en bestendige constructies. Continu houden we bovendien rekening met uw wensen, het welzijn van de dieren, het uiterlijk én de functie van de stal.

Flexibel in eigen productie

Onze producten leveren we aan zowel binnen- als buitenlandse stalinrichters, stallenbouwers en constructiebedrijven. Maar ook de eindgebruiker, de agrariër, is vaak een directe klant van ons. We zoeken altijd naar de beste oplossing voor onze klanten, zodat een optimale werk- en leefomgeving wordt gecreëerd.

De stalen delen van de stallen produceren we zelf in Dodewaard met behulp van onze lasersnijders. We kiezen voor hoogwaardig materiaal dat aan alle eisen voldoet. We kunnen daarom zowel de dieren als de agrariërs de beste kwaliteit bieden.

Koe bij voederbak

Vraag een offerte aan

Direct offerte

Een specifieke stalinrichting nodig?

Varkens

Paarden

Geiten

Koeien

Stieren

Onderdelen

Laat ons u helpen met stalinrichting

Naast de complete stalinrichting bieden we onze klanten nog veel meer. Voor hallenbouw, staalconstructie en lasersnijden kunt u ook bij ons terecht. Voor vragen en prijsopgaaf over stalinrichting kunt u contact opnemen met André van Beynum, bel ons op 0488-413141 of mail ons via info@andrevanbeynum.nl.

 

Offerte aanvragen

Andre van Beynum BV