Staal bewerken

Home Staal bewerken

✓ Ook voor grotere en dikkere platen   ✓ Secuur resultaat   ✓ Ook voor hardere materialen

Wanneer je staal wilt laten bewerken, dan heb je bij André van Beynum de keuze uit diverse opties. Daarnaast hebben we ook nog eens jarenlange ervaring met de bewerking van staal. Onze machines voeren de bewerking van platen uit in diverse soorten staal. Ook bewerken we stalen platen van diverse formaten. Al onze werkzaamheden verlopen efficiënt, nauwkeurig en snel. Dit is mogelijk door het gebruik van de meest geavanceerde machines.

Wilt u meer informatie?

0488-41 31 41 info@andrevanbeynum.nl

Verschillende diensten op het gebied van het bewerken van staal

Bij het bewerken van staal door André van Beynum heb je diverse opties. Allereerst kun je staal door ons laten assembleren. Dit houdt in dat er verschillende soorten staal worden samengevoegd tot één geheel, om zo een extra sterk, roestvast metalen element te krijgen. Een andere manier om metaal te beschermen tegen (weer)invloeden is het coaten van staal, waardoor het een beschermend laagje krijgt. Verder kun je bij André van Beynum terecht voor de standaard bewerking van staal, zoals lassen, buigen, knippen, zagen en verzinken. Zo bieden we je een totaalpakket aan diensten op het gebied van het bewerken van staal. Dit alles met een uitmuntende kwaliteit.

Kies voor nauwkeurige afwerking

Wij werken altijd zeer secuur, om zo voor jou de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarom zorgen we ook voor een nette afwerking van jouw stalen platen en andere elementen. Want wij houden ons bezig met de bewerking van staal in alle denkbare vormen. Kies voor de beste kwaliteit en neem contact met ons op via ons e-mailadres info@andrevanbeynum.nl. Even bellen mag ook. Je bereikt ons via het telefoonnummer 0488-41 31 41.

Aanbevolen pagina's

Metaal snijden | Knippen metaal | Lasergraveren