RVS trog

Een kwalitatief goede voerbak is essentieel in een varkensstal. Wij leveren daarom een hoogwaardige rvs trog voor varkens. Deze is geschikt voor alle soorten voer; water, krachtvoer, brijvoer, melk en meel. Onmisbaar in een stal met vleesvarkens, zeugen of biggen.

Belangrijk is dat de dieren gemakkelijk toegang hebben tot het voer. Bovendien is hygiëne van essentieel belang. De rvs trog voor varkens is daarom gemakkelijk te reinigen en schoon te houden.

Een rvs trog voor varkens hebben we standaard in ons assortiment. We weten inmiddels welke modellen veelgevraagd zijn. We kunnen ze snel produceren. Maar ook maatwerk bestaat tot de mogelijkheden en is vlot vervaardigd. We produceren zelf en hebben platen tot wel vier meter lengte op voorraad liggen. Onze lasersnijder maakt precies de onderdelen zoals u ze wilt. Op maat en volgens uw hoge verwachtingen. We denken met u mee.

Een rvs trog voor varkens is niet het enige onderdeel van de stal dat we leveren. Voor de volledige stalinrichting kunt u bij ons terecht, van voermachine tot voerhek en van afscheidingshek tot beweegbaar vloerrooster. Alles naar uw wens en exact op maat, precies zoals dat gewenst is. De complete stalconstructie kunt u overigens ook aan ons uitbesteden. We zullen u niet teleurstellen.

RVS trog