RVS trog

Een kwalitatief goede voerbak voor varkens is essentieel in een varkensstal. Wij leveren daarom een hoogwaardige rvs trog. Deze is geschikt voor alle soorten voer; water, krachtvoer, brijvoer, melk en meel. Onmisbaar in een stal met vleesvarkens, zeugen of biggen. Belangrijk is dat de dieren gemakkelijk toegang hebben tot het voer. Bovendien is hygiëne van essentieel belang. De rvs trog voor varkens is daarom gemakkelijk te reinigen en schoon te houden.

Voerbak voor varkens op maat

Een voerbak voor varkens hebben we standaard in ons assortiment. We weten inmiddels welke modellen veelgevraagd zijn. We kunnen ze snel produceren. Maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden en is vlot vervaardigd. We produceren zelf en hebben platen tot wel vier meter lengte op voorraad liggen. Onze lasersnijder maakt precies de onderdelen zoals je ze wilt; op maat en volgens jouw verwachtingen. We denken met je mee.

Zorg voor een complete stalinrichting

Een voerbak voor varkens is niet het enige onderdeel van de stal dat we leveren. Voor de volledige stalinrichting kun je bij ons terecht, van voermachine tot voerhek en van afscheidingshek tot een drinkbak. Alles naar jouw wens en exact op maat, precies zoals dat gewenst is. De complete stalconstructie kun je overigens ook aan ons uitbesteden. We zullen je niet teleurstellen. Voor meer informatie bel je ons op 0488-41 31 41 of mail je naar info@andrevanbeynum.nl.

RVS trog
Andre van Beynum BV