Metaal zagen

Bij André van Beynum uit Dodewaard, nabij Arnhem, zijn we onder andere gespecialiseerd in het zagen van metaal. We beschikken over een modern machinepark waar we een grote diversiteit aan metalen voor je kunnen zagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aluminium, staal of rvs. Wij zorgen daarbij te allen tijde voor een korte levertijd en scherpe prijzen.

Zagen van metaal met een CNC-gestuurde zaagmachine

Als specialist op het gebied van staalconstructie en plaatbewerking zagen we graag metaal op maat van jouw wensen. We beschikken over een CNC-gestuurde zaagmachine die is voorzien van een eigen magazijnbunker. Hiermee kunnen we in korte tijd kwalitatief zaagwerk leveren. Wil je daarnaast staal of aluminium laten lasersnijden? Dan zijn wij je ook graag van dienst. Wij bieden te allen tijde maatwerk aan en zorgen dat het zaagwerk of metaal lasersnijden volledig naar jouw wensen wordt uitgevoerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je door een ervaren specialist metaal zoals rvs of aluminium laten zagen, volledig naar jouw wensen? Neem dan contact op met ons bedrijf via 0488-41 31 41 of info@andrevanbeynum.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan op maat. Wij helpen je graag verder met diverse toepassingen op het gebied van staalconstructie en plaatbewerking. Vraag onze experts gerust naar de mogelijkheden!

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

metaal zagen

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV