Kunststof wanden

Een veehouder is gebaad bij hoogwaardige kunststof wanden in het bedrijf. Een goede bedrijfsvoering gaat hand in hand met hygiëne. De kunststof wanden die wij leveren bieden we glad aan en zijn daardoor gemakkelijk te reinigen. Bovendien hebben de wanden een hoge chemische resistentie tegen desinfecteermiddelen en zuren. 

De afscheidingen hebben een mes- en groefverbinding die ervoor zorgt dat de planken naadloos aan elkaar klikken. Geen onnodige ophopingen van vuil dus. Een waterdichte rubberen afdichting is ook een mogelijkheid. De panelen zijn gemakkelijk te stapelen om de gewenste hoogte te bereiken.  De waterdichte afsluiting vergt geen extra onderhoud. Deze optie maakt het systeem onder meer zeer geschikt voor melkstallen en autowasstraten. 

Kunststof wanden zijn ideaal toepasbaar in de stal. Ze zijn snel te plaatsen, flexibel en goedkoop. Veel voordeliger dan een gemetselde muur. De levensduur van de panelen is bovendien bewezen lang.

We leveren al 25 jaar lang stalinrichting op maat en naar uw wens. Kunststof wanden zijn niet de enige onderdelen van de stal die we produceren. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor voermachines, voerhekken, afscheidingshekken en beweegbare vloerroosters. U vraagt en wij maken het. Voor advies op maat mag u altijd een beroep op ons doen. We staan u graag vrijblijvend en persoonlijk te woord.

Kunststof wanden
Andre van Beynum BV