Knippen metaal

Wil je metaal laten knippen of zagen? Het eindresultaat van deze technieken nagenoeg hetzelfde. Echter is het wel zo dat het knippen van een metalen plaat een secuurder resultaat oplevert. Dit komt doordat knippen een gladdere rand creëert. Hierdoor ziet het eindresultaat er netter uit. Wil je een dikkere metalen plaat behandelen? Dan is het zagen van metaal een betere optie. Onze sterke zagen kunnen namelijk zeer dikke metalen platen aan. Zo profiteer je altijd van een optimaal resultaat.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Metaal laten knippen en zagen door een specialist

Het zagen en knippen van metaal is een vak apart. André van Beynum in Dodewaard, nabij Arnhem, is hierin echter zeer gespecialiseerd. Wij zagen en knippen metalen platen tot maximaal 25 millimeter dik. De maximale dikte is wel afhankelijk van het soort metaal dat je wilt laten zagen of knippen. Aluminium knippen we tot 12 millimeter, rvs tot 15 millimeter en staal tot maximaal 25 millimeter. Bij ons ben je altijd verzekerd van metalen stalen platen van hoogwaardige kwaliteit, die je kunt gebruiken voor allerlei doeleinden. Denk hierbij aan de bouw, maar bijvoorbeeld ook voor de stalinrichting van agrariërs of voor verschillende staalconstructies.

Vraag om persoonlijk advies

Wil je precies weten of het zagen of knippen van metaal in jouw geval de beste optie is? Vraag ons om persoonlijk advies tijdens een adviesgesprek. Neem voor het plannen van een gesprek contact met ons op via info@andrevanbeynum.nl of bel naar 0488-41 31 41. Onze deskundige medewerkers staan graag voor je klaar en vertellen je meer over de mogelijkheden.

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking