Hallenbouw

Bij het tekenen, produceren en leveren van een complete bedrijfshal houden we altijd rekening met alle eisen van de klant. We hebben 25 jaar ervaring in de hallenbouw en weten inmiddels wel wat belangrijk is voor de bedrijfsvoering. Dat nemen we mee in ons advies. Graag adviseren we u uitgebreid over alle mogelijkheden en de perfecte hal die past bij uw bedrijf. 

Hallenbouw is een vak apart. Een vak dat wij perfect beheersen. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van loodsen. Van opslaghallen en productieruimten tot stallen en logistieke omgevingen, met of zonder kantoorruimte. Door onze ervaring kunnen we maximaal inspelen op uw behoefte; een representatief en functioneel bedrijfsgebouw dat snel en efficiënt gerealiseerd wordt. 

Als het op hallenbouw aankomt, hebben we inmiddels een flink netwerk van leveranciers en partners opgebouwd. Samen met hen realiseren we complete hallen en loodsen. Volledig op maat en bedrijfsspecifiek of gebaseerd op een standaard ontwerp. 

We verzorgen tijdens de hallenbouw het 3D-tekenwerk, we maken de staalconstructie, die we laten verzinken en poedercoaten, we brengen de fundering aan, storten de vloer, monteren de complete constructie en timmeren de bedrijfsruimte af. We leveren de ruimte sleutelklaar aan u op.

Wij coördineren de hallenbouw, maar schakelen specialisten in voor de verschillende onderdelen. Dankzij een goede planning kunnen we in korte tijd uw hal of loods realiseren. En omdat we de touwtjes in handen houden, hebt u praktisch geen omkijken naar het project.
Voor vragen en prijsopgaaf over hallenbouw kunt u contact opnemen met André van Beynum, bel ons op 0488-413141 of mail ons via info@andrevanbeynum.nl.  

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

Loodsenbouw - Andre van Beynum

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV