Drinkbak koeien

Een drinkbak voor koeien leveren we op allerlei manieren. Iedere veehouder heeft tenslotte gerichte wensen als het om stalinrichting gaat, onder meer afhankelijk van het aantal dieren dat hij of zij houdt. Zo kunnen we vrijstaande bakken produceren, maar ook modellen die tegen een wand gemonteerd worden. Het ligt er maar net aan wat de klant graag wil. Verschillende lengtes zijn bovendien mogelijk. Qua uitvoering zijn er allerlei opties. We denken altijd met u mee over de beste mogelijkheden binnen uw bedrijf. U hoeft het ons maar te vragen.

Dat de drinkbak voor koeien eenvoudig te reinigen is, vinden we vanzelfsprekend en van het grootste belang. Hygiëne is tenslotte cruciaal in een stal. De bakken zijn bovendien duurzaam. Ze zijn gemaakt van sterk en hoogwaardig materiaal. Bij het produceren van stalinrichting, houden we altijd rekening met de wensen van onze klanten. Het welzijn van de dieren staat bovendien bovenaan.

Niet alleen voor een drinkbak voor koeien kunt u bij ons terecht. We leveren een complete stalinrichting, van drinkbak voor koeien tot voerhek en van afscheidingshek tot beweegbaar vloerrooster. Alles naar wens en op maat, zoals u dat van ons verwacht. De constructie van de gehele stal is hier trouwens in goede handen.

Drinkbak koeien