Drinkbak koeien

Een drinkbak voor koeien leveren we op allerlei manieren. Iedere veehouder heeft tenslotte gerichte wensen als het om stalinrichting gaat, onder meer afhankelijk van het aantal dieren dat hij of zij houdt. Zo kunnen we vrijstaande bakken produceren, maar ook modellen die tegen een wand gemonteerd worden. Het ligt er maar net aan wat de klant graag wil. Verschillende lengtes zijn bovendien mogelijk en qua uitvoering zijn er allerlei opties. We denken altijd met je mee over de beste mogelijkheden binnen jouw bedrijf. Je hoeft het ons maar te vragen.

Eenvoudig te reinigen drinkbak voor koeien

Dat de drinkbak voor koeien eenvoudig te reinigen is, vinden we vanzelfsprekend en van het grootste belang. Hygiëne is tenslotte cruciaal in een stal. De bakken zijn bovendien duurzaam. Ze zijn gemaakt van sterk en hoogwaardig materiaal. Bij het produceren van de stalinrichting voor koeien of andere dieren, houden we bovendien altijd rekening met de wensen van onze klanten. Het welzijn van de dieren staat daarbij natuurlijk voorop.

Laat de complete stalinrichting aan ons over

Niet alleen voor een drinkbak voor koeien kun je bij ons terecht. We leveren een complete stalinrichting voor kalveren en koeien, van een drinkbak tot een voerbak en van een afscheidingshek tot een beweegbaar vloerrooster. Alles naar wens en op maat, zoals je dat van ons verwacht. De constructie van de gehele stal is hier bovendien in goede handen. Heb je nog vragen voor ons? Neem dan contact op met André van Beynum uit Dodewaard, nabij Arnhem, via 0488-41 31 41 of info@andrevanbeynum.nl.

Drinkbak koeien
Andre van Beynum BV