Buigen metaal

Voor plaatbewerking, zoals het buigen van metaal, is André van Beynum het aangewezen bedrijf. Wij kunnen platen buigen van wel 2000 bij 4000 millimeter. Ook voor andere varianten van plaatbewerking kun je bij ons terecht. Denk hierbij aan assembleren, laseren, knippen, zagen, verzinken, coaten en stansen van allerlei soorten metaal. Onze machines kunnen metaaldiktes aan van maximaal 25 millimeter dik. Dit biedt ons de mogelijkheid om veel verschillende soorten metaal te bewerken.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Dé specialist voor het buigen van metaal voor verschillende doeleinden

Je kunt metaal door onze specialisten laten buigen, waarna je het zelf verder verwerkt. Wil je bijvoorbeeld metalen buizen of kokers laten vervormen door er een bocht in aan te brengen? Wij doen dit graag voor je! Tijdens het buigen gaan we zeer nauwkeurig te werk en stemmen we onze dienstverlening af op jouw wensen. Naast het buigen van kokers, buizen of profielen, kun je het metaal ook op maat laten snijden. Door middel van buislasersnijden voeren we ook deze klus op een efficiënte en zorgvuldige manier voor je uit.

Vraag naar alle mogelijkheden

Voor het buigen van metaal zijn er bij André van Beynum in Dodewaard, nabij Arnhem, veel verschillende mogelijkheden. Wil je meer informatie over onze projecten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0488-41 31 41 of stuur een e-mail naar info@andrevanbeynum.nl.

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV