Biggenstal

Elke biggenstal is verschillend en iedere agrariër heeft andere wensen over de inrichting ervan. Dat begrijpen we en we houden er rekening mee als we er één ontwerpen, de inrichting leveren, de constructie maken of alleen advies geven. Of een stal nu wordt gerenoveerd of nieuw gebouwd, wij ontwerpen en leveren stalinrichting op maat en geven graag vrijblijvend advies.

Een goede biggenstal is zo ontworpen en ingericht dat de varkenshouder er zijn werk gemakkelijk en efficiënt kan uitvoeren en het voor de biggen een goede leefomgeving vormt waar ze kunnen groeien. Makkelijk te onderhouden roostervloereneffectieve voedersystemen en wanden van duurzaam materiaal zijn daarom van belang. We werken veel met kunststof panelen en roestvrij stalen profielen. De standaard kleur is grijs, maar we leveren ook in wit. Individuele aanpassingen zijn altijd mogelijk. 

Hygiëne is van betekenis in een biggenstal. Het materiaal dat wij gebruiken voor de stalinrichting is dan ook bevorderlijk voor een goede hygiëne. Mestafvoer werkt efficiënt door de roostervloeren die we ontwerpen en leveren en de wanden zijn gemakkelijk te reinigen. Wandpanelen sluiten bovendien naadloos op elkaar aan. Vuil krijgt zo geen kans zich op te hopen.

Omdat we begrijpen dat iedere varkenshouder andere eisen stelt aan een biggenstal, geven we graag persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.
Voor vragen en prijsopgaaf over biggenstallen kunt u contact opnemen met André van Beynum, bel ons op 0488-413141 of mail ons via info@andrevanbeynum.nl

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Biggenstal

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking