Inrichting biggenstal

Elke biggenstal is verschillend en iedere agrariër heeft andere wensen over de inrichting van een biggenstal. Dat begrijpen we en daar houden we ook rekening mee als we beginnen met ontwerpen, de inrichting van de biggenstal leveren, de constructie maken of alleen advies geven. Of een stal nu wordt gerenoveerd of nieuw wordt gebouwd, wij ontwerpen en leveren stalinrichting op maat en geven graag vrijblijvend advies.

Wij ontwerpen en leveren graag de inrichting van jouw biggenstal

Een goede biggenstal is zo ontworpen en ingericht dat de varkenshouder er zijn  of haar werk gemakkelijk en efficiënt kan uitvoeren en het voor de biggen een goede leefomgeving vormt waar ze kunnen groeien. Makkelijk te onderhouden roostervloeren, effectieve voedersystemen en wanden van duurzaam materiaal zijn daarom van belang. We werken veel met kunststof panelen en roestvrij stalen profielen. De standaardkleur is grijs, maar we leveren ook in wit. Individuele aanpassingen zijn altijd mogelijk. 

Zorg voor goede hygiëne

Hygiëne is van betekenis in een stal. Het materiaal dat wij gebruiken voor de inrichting van de biggenstal is dan ook bevorderlijk voor een goede hygiëne. Mestafvoer werkt efficiënt door de roostervloeren die we ontwerpen en leveren en de wanden zijn gemakkelijk te reinigen. Wandpanelen sluiten bovendien naadloos op elkaar aan. Vuil krijgt zo geen kans zich op te hopen.

Vraag om persoonlijk advies

Omdat we begrijpen dat iedere varkenshouder andere eisen stelt aan de inrichting van een biggenstal, geven we graag persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Voor vragen over stalinrichting voor varkens of bijvoorbeeld over een drinkbak voor koeien, kun je contact opnemen met André van Beynum uit Dodewaard, nabij Arnhem. Bel ons op 0488-41 31 41 of mail ons via info@andrevanbeynum.nl.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag een offerte aan

Direct offerte

Biggenstal

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking

Andre van Beynum BV