Aluminium buis zagen

Als je een aluminium buis wilt laten zagen door een specialist, kun je uitstekend terecht bij André van Beynum uit Dodewaard, nabij Arnhem. Wij beschikken over een groot en modern machinepark met een CNC-gestuurde zaagmachine van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee kunnen we aluminium buizen en andere metalen in korte tijd en tegen lage kosten voor je zagen.

Specialist in inrichting van stallen en constructie
Transparant en vakkundig; u weet waar u aan toe bent
Gevestigde naam in binnen- en buitenland

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Een aluminium buis laten zagen door een echte specialist

Ons bedrijf biedt diverse mogelijkheden op het gebied van plaatbewerking en staalconstructie. Het zagen van een aluminium buis of het bewerken ander soort metaal behoort tot de opties, maar bijvoorbeeld ook het lasersnijden van een staalplaat of het inrichten van een stal voor varkens of varkens. Wat jouw wensen ook zijn voor het zagen of boren van metaal zoals aluminium, met onze zaagmachine met eigen magazijnbunker zorgen we te allen tijde voor een uitstekende afwerking en een snelle levering.

Maak gebruik van onze diensten

Als je een aluminium buis wilt laten zagen, staan wij graag voor je klaar. Met een modern machinepark weten we bovendien ook vele andere materialen te zagen of boren. Ontdek de mogelijkheden zelf! Heb je nog vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 0488-41 31 41 of info@andrevanbeynum.nl.

Lees meer over onze specialisaties

Stalinrichting

Lasersnijden

Constructiewerk

Plaatbewerking